Sopić: Vjerojatno smo danas izgubili prvenstvo

Foto: fah

Trener Rijeke Željko Sopić bio je nakon poraza od Dinama ponosan na svoje igrače, smatrajući da su u većem dijelu dvoboja Dinamu “dali mrvice”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čestitam Dinamu na pobjedi, to je nogomet, lopta je okrugla, morali smo više napraviti u prvih sat vremena, jer smo Dinamo sveli na mrvice i eto onda onda izgubiš 2:1. Činjenica je da smo imali omjer udaraca 26-3, da je prvi Dinamov udarac u okvir vrata bio njihov pogodak. Tko te pita, utakmica će se uskoro zaboraviti i pamtit će se samo rezultat. To je tako, baš stvarno niti jednom svom igraču nemam što zamjeriti, mogu svima samo skinuti kapu na današnjoj borbi. Glupo je sad analizirati utakmicu, čestitam im, mi smo dali sve od sebe, pokazali smo kako se igra nogomet protiv vrhunske momčadi kao što jer Dinamo, sveli smo ih na mrvice, rekao je Sopić, piše HRT.

Najavio je i ostatak sezone:

– Vjerojatno smo danas izgubili prvenstvo, ali i ja i svi u Rijeci smo ponosni na ove dečke. Sve ćemo napraviti da pobijedimo u te tri utakmice, a tu je i finale Kupa. Ma maksimalno sam ponosan na ove dečke, teško mi je sad išta analizirati, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.