Španjolci tvrde: Modrić je osvojio Zlatnu loptu

Foto: Fah

Španjolski radio Cadena Cope tvrdi da je Luka Modrić osvajač Zlatne lopte France Footballa za 2018. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U ponedjeljak će primiti nagradu kao nasljednik Cristiana Ronalda”, poručuju i dodaju da će to biti treća godina zaredom da neki igrač Reala osvaja ovu nagradu.

Ističu da će kapetan hrvatske nogometne reprezentacije privatnim avionom zajedno s predsjednikom Reala Florentinom Perezom i kapetanom Sergiom Ramosom otputovati u Francusku.

“Pobjednik je poznat. Najbolji je dobio moj poziv u kojem sam mu rekao da je pobjednik”, kaže urednik France Footballa Pascal Ferre, ali nije otkrio koga je zvao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, španjolski medij tvrdi da se radi o Modriću, koji je iza sebe ostavio Cristiana Ronalda i Antoinea Griezmanna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.