(VIDEO) NBA: Lakersi slavili protiv Pacersa, Bogdanovićevih 14 koševa, Toronto bolji od Golden State nakon produžetaka

Foto: fah

Sinoć su u NBA odigrane tri utakmice, a u ogledu Los Angeles Lakersa Ivice Zubca i Indiana Pacersa Bojana Bogdanovića slavila je momčad Lakersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakersi su sa 104-96 pobijedili kod kuće Indianu, a Bojan Bogdanović je u 38 minuta zabio 14 koševa (šut iz igre 4/11, trice 2/5) i upisao tri skoka i dvije asistencije.

Najbolji strijelac utakmice bio je LeBron James sa 38 ubačaja, devet skokova i sedam asistencija. Ivica Zubac nije ulazio u igru za Lakerse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakersi su utakmicu otvorili serijom 13-0 i vodili su sa 38-15 nakon prve četvrtine prije nego se Indiana uključila u igru. Pacers su kratko imali prednost u trećoj četvrtini nakon što su nadoknadili zaostatak od 24 koša, no onda su Lakers opet preuzeli kontrolu i na kraju slavili. Domantas Sabonis je dodao 20 koševa uz 15 skokova za Pacerse.

Najneizvjesniju utakmicu odigrali su Toronto Raptorsi i Golden State Warriors, a aktualni prvaci su poraženi nakon produžetaka.

Toronto Raptors su bili bolji sa 131-128, a predvodio ih je Kawhi Leonard sa 37 koševa. Pascal Siakam je dodao 26 koševa za Toronto. Warriorsima nije pomogao ni 51 koš Kevina Duranta koji je upisao i 11 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Los Angeles Clippers su stigli do svoje četvrte pobjede u nizu, sa 133-121 su svladali Sacramento Kingse.

Tobias Harris je ubacio 28 koševa za Los Angeles, a Montrezl Harrell je dodao 24. Najbolji u redovima Sacramenta bio je Bogdan Bogdanović sa 26 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.