Španjolci tvrde: Predsjednik Reala upao u svlačionicu, Ramos mu odbrusio

Foto: fah

Real Madrid u krizi je nakon što su u posljednje četiri utakmice upisali poraz, izgubili sve šanse za osvajanje naslova u Primeri, a oprostili su se i od Lige prvaka i to već u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnji poraz bila je prijelomna točka, u svlačionici je bio predsjednik Florentino Perez i kritizirao igrače da ne pokazuju dovoljno volje i želje, a igrače je branio Sergio Ramos.

Navodno se Ramosu nije svidio njegov govor, a smatra da je Perez očajnim planiranjem i poslovanjem uništio klub. Nakon svađe je poslao i jasnu poruku.

“Samo me isplati i idem! Za ovaj klub i grb sam dao sve u životu, čak i za tebe”, rekao je Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno bi se Perez rad riješio Ramosa, ali muči ga odštetna klauzula od 25 milijuna eura u slučaju prijevremenog raskida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.