Španjolski izbornik Luis Enrique iznenadio mnoge odabirom igrača za Ligu nacija…

Foto: fah

Kako se Liga prvaka ove nesvakidašnje korona sezone bliži kraju tako se već očekuje početak nove, koja je zapravo počela u nekim zemljama kad su u pitanju nacionalna prvenstva. Bez obzira na nedostatak navijača, s obzirom da se utakmice igraju bez gledatelja, nogomet je ponovno u punom zamahu, a uskoro kreću i utakmice reprezentacija, koje mnogi s velikom nestrpljenjem očekuju budući da je Europsko prvenstvo, koje se trebalo odigrati ovog ljeta, odgođeno za iduće ljeto 2021. godine. Već početkom rujna kreće natjecanje u UEFA-inoj Ligi nacija. Naime, izabranici Zlatka Dalića u Ligi nacija imat će najjače moguće protivnika, prvaka Europe Portugal te prvaka svijeta Francusku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kreće, naravno, i po mnogima ponovno vrlo jaka reprezentacija Španjolske. Naime, izbornik Luis Enrique iznenadio je odabirom igrača u reprezentaciju Furije. Naime, izbornik Španjolske odabrao je igrače za utakmice Lige nacija.

Enrique je uputio nekoliko veoma zanimljivih poziva, a među novim igračima su Unai Simon, Pau Torres, Eric Garcia, Dani Olmo, Adama Traore, Ferran Torres i Ansu Fati.

Španjolski izbornik odlučio se za ove igrače:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

Inače, Španjolska natjecanje u Ligi nacija počinje ranije od Hrvatske, već 3. rujna, utakmicom protiv Njemačke u Stuttgartu, a tri dana kasnije u Madridu čekaju Ukrajinu. Nažalost, zasad će se igrati bez nazočnosti navijača, a što je strahoviti udarac za nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.