Španjolski mediji: Florentino Perez je izdao naredbu, Luki Modriću sprema se novi ugovor

Foto: fah

Španjolski mediji pišu kako se Real Madrid sprema ponuditi produljenje ugovora Luki Modriću. Na naslovnici Asa piše kako će ostati u Realu i potpisati novi ugovor jer mu sadašnji ističe 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Florentino Perez izdao je naredbu da se Modriću ponudi novi ugovor. Kad ga je htio Inter u Realu su ga uvjerili da ostane i sada je klub pokrenuo kotačiće da svoju karijeru završi na Bernabeuu. Osvajač Zlatne lopte je jedan od miljenika Florentina Pereza”, ističu.

“Kad mu istekne aktualni ugovor Modriću će biti 34 godine, a nakon novog ugovora koji će mu biti ponuđen imat će 35 ili 36 godina. Mnogi članovi Realove uprave željeli bi vidjeti Modrića da se umirovljava u momčadi”, dodaju.

“Modrić je sada usredotočen isključivo na ostanak. Nakon osvajanja Zlatne lopte shvatio je da možda ne bi ostvario takva postignuća da je igrao negdje drugdje, a pored toga obitelj mu je sretna i situirana u španjolskoj prijestolnici”, zaključuje se u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.