Španjolski mediji: Trener Reala naprasno napustio pripreme zbog bolesnog brata

Foto: fah

Trener Reala Zinedine Zidane proveo je samo 4 dana na pripremama u Kanadi prije nego što je iznenada sa suprugom odletio iz Montreala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub je objavio kako je otišao zbog “osobnih razloga” i da se još ne zna kada će se vratiti iz Europe. Sve to odgodilo je i trenerov sastanak s predsjednikom Florentinom Perezom i prvim klupskim operativcem Joseom Angelom Sanchezom, na kojem su trebali definirati momčad za novu sezonu.

Španjolski mediji pišu da je Zidane hitno odletio iz Kanade zato što je saznao da mu je jedan od braće teško bolestan, ali ovo nije službeno potvrđeno.

Zna se da je odlazak bio dramatičan, kad je momčad ušla u bus kako bi ih odveo na trening u kampu Montreal Impacta, svi su primijetili da nema jedino Zinedinea Zidanea, a kasnije su dobili obavijest da je trener otišao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.