Španjolski novinari ponovo prstom upiru u Modrića: Realov mjesec odluke i ‘pravi Luka’

Foto: fah

Pred Realom je izuzetno težak raspored, zahtjevan mjesec, naime, na redu je nastavak sezone u Ligi prvaka, super derbi protiv Bayerna u četvrtfinalu najjačeg klupskog nogometnog natjecanja te, naravno, nastavak neizvjesne borbe u Primeri za naslov. Real trenutno najbolje stoji, no, Barcelona nije daleko. Prvi protivnik Reala u travnju je Alaves.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, s posebnim se očekivanjem čeka veliki derbi s Barcelonom, novi El Clasico koji bi mogao odlučivati o ovosezonskom prvaku Španjolske, naslov brane Katalonci, no, za priključak s najvećim rivalom iz Madrida potrebna im je pobjeda, teško da će remi biti dovoljan. Nekoliko posrtaja u prvenstvu razlog su bodovnog zaostatka kluba s Nou Campa.

Španjolski mediji, u kontekstu nastavka Realovog juriša na trofeje, posebno potenciraju slabiju formu nekoliko glavnih, ključnih igrača kraljevskog kluba, među njima je i naš kapetan Luka Modrić, koji, kako tvrde, ”nije bio na očekivanoj razini u posljednjim utakmicama’‘, očito je kako Španjolci nisu gledali fenomenalno izdanje kapetana Vatrenih na Maksimiru protiv Ukrajine, što je hrvatskim navijačima i najvažnije. Kako pišu španjolski novinari Luka je ”u dresu Reala odigrao nekoliko skromnih utakmica, sad je pravo vrijeme za povratak u staru formu…”

“Fizički je Luka dobro i svi znamo koliko nam je važan. Sigurno ga neću mijenjati zbog umora”, rekao je trener Reala Zinedine Zidane uoči dvoboja s Alavesom, klubom koji je ove sezone iznenadio čak i Barcelonu, koja bi skupo mogla platiti kiks protiv spomenutog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.