Split dočekuje Dinamo: Rezultati protiv ‘modrih’ daju nam razlog za optimizam

Nogometaši Splita i Dinama danas igraju utakmicu 31. kola Prve HNL, koja dobrim dijelom pala u sjenu Zdravka Mamića, čiji je dolazak na Park mladeži najavljen bez obzira na sudsku devetomjesečnu zabranu prilaska stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Crveni’ se bore za četvrto mjesto koje vodi u Europsku ligu, a nakon poraza od Hajduka čeka ih još teži protivnik.

– Ovaj poraz je rezultat stanja na terenu s kojim ne možemo biti zadovoljni. Vrlo malo detalja je funkcioniralo kako treba, a povodom 102. rođendana imamo najbolju priliku da popravimo stvari – rekao je trener Splita Ivan Matić, koji je ipak optimističan:

– Protivnik nije idealan za vađenje, ali rezultati i prikazane igre protiv Dinama daju nam razlog za optimizam. Ovdje smo ih pobijedili s 1:0, a u susretima na Maksimiru smo bili blizu pozitivnog rezultata. Prvi put smo poraženi u zadnjim minutama, a drugi put smo poveli, ali i vrlo brzo ispustili prednost. Zato danas moramo biti agresivniji, čvršći i angažiraniji u svim linijama. Ako uspijemo u tome imamo se razloga nadati pozitivnom rezultatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone Split i Dinamo su međusobno igrali triput, svaki put je slavio domaćin i to golom razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.