Splitski gradski vijećnik: ‘Napokon se organizira i okuplja masa onih kojima je Hajduk u srcu, a nezadovoljni su kako udruga Naš Hajduk upravlja klubom’

Foto: fah

Splitski gradski vijećnik Josip Markotić (MOST) na FB se osvrnuo na stanje u Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Napokon se organizira i okuplja sve veća kritična masa onih kojima je Hajduk u srcu a koji su nezadovoljni načinom na koji udruga Naš Hajduk upravlja klubom. Udruga ne predstavlja stav i mišljenje većine navijača Hajduka, a pogotovo građana Splita koji su jedini vlasnici kluba. Zato kao gradski vijećnik pozdravljam ovo okupljanje nezadovoljnih navijača i građana i dajem im punu podršku u borbi za bolji, uspješniji i pošteniji hrvatski klub Hajduk” – napisao je Markotić na Facebooku.

Podsjetimo, gostovanje bivšeg nogometaša Hajduka, jednog od legendi spomenutog kluba, ali i legendi hrvatskog nogometa, Igora Štimca, u emisiji TV Bujica izazvalo je nevjerojatnu lavinu reakcija, pa i otvorenih prijetnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svega reagirao je putem društvenih mreža, točnije preko Facebooka, i Igor Štimac, koji je svoju reakciju objavio i na nedavno osnovanoj grupi na Facebooku ”Doli udruga Naš Hajduk”, a koja je zatvorenog tipa te broj njenih članova iz sata u sat raste. Administratori grupe upozoravaju na uvrede, ”bilo kakvu rasnu, spolnu, vjersku netoleranciju”, a uvredljivi komentari se brišu. Objave u spomenutoj grupi mogu vidjeti samo članovi te grupe, a onda i sudjelovati u raspravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.