(FOTO, VIDEO) Sve je spremno za povijesni dvoboj: Kako smo najavljivali, Kramarić iza Marija Mandžukića…

Foto: Twitter

Hrvatska nogometna reprezentacija u Albaniji nastavlja kvalifikacijski ciklus za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, suparnik u povijesnoj utakmici je reprezentacija Kosova. Utakima se igra u Skadru s obzirom kako Kosovo ipak nema stadion na kojem bi se igrala utakmica ovakve razine i koja bi zadovoljila kriterije Uefe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Vatreni. nažalost, na raspolaganju nemaju nekoliko nakboljih nogometaša, redom Modrića, Rakitića, Pjacu, Lovrena. S obzirom na izostanak kapetana Modrića i dokapetana Rakitića privremeni kapetan je Vedran Ćorluka.

¸Foto: Twitter
¸Foto: Twitter

Hrvatska kreće u očekivanom sastavu, o kojem smo pisali i kako smo najavili, iako su neki mediji tvrdili suprotno, Kalinić će svoju priliku čekati na klupi, prednost su dobili Andrej Kramarić te Mario Mandžukić. Prednost je Karamarić dobio navodno zato što može odigrati polušpicu iza u napadu usamljenog Mandžukića. Ante Čačić nije igrao s dva napadača ni kada su Vatreni bili kompletni teško je bilo očekivati da će sada nešto mijenjati, iako mu je pobjeda imperativ u Skadru.

Gužve na ulazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Zasad sve prolazi u savršenom redu, bez incidenata. Nema traga da bi doista moglo doći do prekida kako se moglo čuti i kakve su navodno dolazile dojave, no, utakmica je tek pred nama.

Foto: fah
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Kosovo (4-2-3-1): Ujkani – Perdedaj, Pnishi, Pepa, Paqarada – Kryeziu, V. Berisha – Rashica, Zeneli, B. Berisha – Celina.

Hrvatska (4-2-3-1): Subašić – Vrsaljko, Vida, Ćorluka, Pivarić – Badelj, Kovačić – Brozović, Kramarić, Perišić – Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.