Sramota za Francuze na Svjetskom prvenstvu u rukometu: Hrvatska zastava okrenuta naopako!

Foto: Snimka zaslona

Iako će se mnogi tome začuditi, s obzirom na neka ranija iskustva, Francuzi se nisu dosad baš proslavili kao idealni domaćini Svjetskog rukometnog prvenstva. Naime, jedna od većih pogrešaka svakako je hrvatska zastava u dvorani u Rouenu, gdje su naši rukometaši pobijedili Bjeloruse (31:25),  naša je zastava bila okrenuta naopako.  U nekim državama naopako obješena državna zastava može značiti i znak sramote, ako to znači i u ovom slučaju onda je to sramota, ali isključivo i samo organizatora SP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Hrvatska je svladala Bjelorusiju i tako osigurala prolazak u osminu finala te najmanje drugo mjesto u skupini. Utakmica, koja će ujedno biti i naša posljednja u grupi, između Hrvatske i Njemačke odrediti pobjednika skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.