Srbijanski mediji demantirali Kneževića i Sportske novosti: ‘Nismo zvali mladog hrvatskog nogometaša, niti nam treba u reprezentaciji…’

Foto: Snimka zaslona

Kako smo već pisali, prema pisanju jednog dijela hrvatskih medija 22-godišnji nogometaš Dinama, Bojan Knežević, inače na posudbi u Lokomotivi, mogao bi zaigrati za seniorsku reprezentaciju Srbije. Barem tako sam tvrdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li bivši kapetan hrvatske juniorske nogometne reprezentacije zaigrati za Srbiju?

Koliko ima istine u tome te ako ima kako je do toga došlo pokušao je Knežević objasniti u razgovoru za Sportske novosti.  Sam Knežević, barem ako je vjerovati Sportskim novostima, potvrdio je da su ga zvali kako bi zaigrao za seniorsku reprezentaciju Srbije, a on je, kako kaže, zainteresiran za takav rasplet.

Koliko je zapravo realno da bivši kapetan hrvatske juniorske reprezentacije zaigra za Srbiju? Srbijanski mediji, poput Vučićevog tabloida Informera, ali i Blica, demantirali su zanimanje Srbije za Kneževića pozivajući se na svoje izvore bliske Fudbalskom savezu Srbije (FSS).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Informer piše kako se ”Hrvat sam nudi Orlovima…”

“Sportske novosti” su išle toliko daleko da su istakle kako je ovog igrača kontaktirao nitko drugi nego predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza!?..”, navodi Informer te dodaje:

”Vijest koja je odjeknula poput “bombe” brzo je demantirana! Nitko iz FSS nije bio u kontaktu s igračem! Niti je Knežević u mislima stručnom stožeru naše selekcije…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

U sličnom tonu piše i Blic.

”Fudbalski savez Srbije niti jednog trenutka nije imao namjeru u reprezentaciju pozvati Hrvata Bojana Kneževića, koji za lokalne medije tvrdi da ga je osobno pozvao predsjednik FSS-a, Slaviša Kokeza.

Kako Blicsport saznaje od izvora bliskih Fudbalskom savezu naše zemlje, Kneževića nitko nije zvao iz FSS, a stručni stožeri “A” i mlade reprezentacije – nisu zainteresirani za njegove usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito kako je u pitanju bila samo osobna promocija ovog momka, koji je trenutno, kao član zagrebačkog Dinama, na posudbi u Lokomotivi…”

Kako smo već spomenuli Sportske novosti su navele kako je Bojana Kneževića kontaktirao jedan visoki dužnosnik tamošnjeg nogometnog saveza te da mu je Knežević rekao da tako nešto zanima. S obzirom na pisanje srpskih medija, malo relevantnog Vučićevog tabloida Informera i nešto ozbiljnijeg Blica, postavlja se pitanje tko ne govori, tko ne piše istinu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.