Srbijanskoj nogometnoj reprezentaciji predložili da se obuku u naše ‘kockice’: Kako je to moguće?

Foto: fah

U Srbiji ovih se dana zabavljaju s novim dresom njihove nogometne reprezentacije. Iako isti još nije službeno predstavljen, nekoliko različitih verzija dizajna je nekako procurilo u javnost, a priča o jednom je izazvala posebno čuđenje, prenosi Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za “cijeli kaos” koji se događa oko dresa odgovornost snosi i kompanija koja ga proizvodi – Puma. Navodno je cijela priča trebala biti dovršena do 29. svibnja, no to se nije dogodilo… Suradnja Pume i Nogometnog saveza Srbije, kako tvrdi Kurir, dogovorena je još posljednjih dana 2017. i traje do kraja ove godine, a jedan prijedlog dizajna koji je izazvao posebno čuđenje uključivao je i – kvadratiće na rukavima, znane kao ‘kockice’.

“Prijedlog za opremu Srbije bio je s kvadratićima na rukavima. Da, ne šalim se, to je bila dizajnerska ideja za trenirke Srbije koja je poslana u Savez. Možete samo zamisliti što bi se dogodilo da su nogometaši izašli u nečem takvom na trening ili utakmicu”, priča Kurirov izvor u tekstu pod naslovom: “Planirali nogometaše Srbije obući u kvadratiće: Neviđen skandal! Otkrivamo sve detalje suludog plana”.

Ništa nije autentično za Srbiju

“Jedini problem u cijeloj priči – ništa od onoga što je dosad viđeno nije autentičan dres Srbije!” – reakcija je iz teksta Kurira koji navodi kako su fotografije navodnog dresa koje su se pojavile na internetu “izazvale lavinu negativnih komentara”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Kurira tvrde i da su imali uvid u finalnu verziju i da to nije dres koji kruži društvenim mrežama, a da će promocija istog biti 29. kolovoza.

“Izgleda neusporedivo bolje i vjerojatno će sami komentari do kraja kolovoza biti drugačiji”, dodali su.

Ovo je jedna verzija dresa koja je procurila u javnost:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.