Srna: Real je dobar, ali mislim da bi bez Modrića imali problema, on je trenutačno najbolji vezni igrač na svijetu

Foto: Instagram

Darijo Srna ostao je u Šahtaru, iako se mjesecima najavljivao njegov prelazak u Barcelonu na posudbu do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neću pričati o tome. Šahtar je moj klub, moja ljubav i moj život”, rekao je Srna na pitanje o propalom transferu u Barcelonu.

Osim toga, u intervjuu za španjolsku “Marcu” Srna je prokomentirao i svoje nekadašnje suigrače iz reprezentacije Luku Modrića i Matea Kovačića, s kojima je proveo božićne praznike u Dubaiju.

“Real je dobar, ali mislim da bi bez Modrića imali problema”, kaže Srna i dodaje: “Luka mi je više od prijatelja. On je trenutačno najbolji vezni igrač na svijetu. Ne sumnjam u to, ne kažem da je jedan od najboljih, nego da je najbolji. Luka napreduje iz godine u godinu, mislim da je sada u svojoj najboljoj formi. Real je imao sjajan niz rezultata, ali bez Luke bi imao problema”, kaže on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kovačić je nevjerojatan talent, on je budućnost Reala. Puno je napredovao, ali još nismo vidjeli sve što može pružiti. Siguran sam da bi Kovačić mogao naslijediti Modrića u Realu jer je vrlo talentiran. Iako je napredovao, još nije pokazao ono najbolje, ali pokazat će. Brži je s loptom nego bez nje. Samo mu treba vremena jer je u tri godine prešao put od Dinama, preko Intera do Madrida”, kaže Srna.

“Rakitić je mnogo puta dokazao svoju kvalitetu. Zabio je u finalu Lige prvaka! On će naporno raditi da se vrati u najbolju formu, imam puno povjerenja u njega”, rekao je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.