Srpska sutkinja sudila Hrvatima finale Davis Cupa i poručila: ‘Fenomenalno, vrhunac moje karijere, pamtit ću to cijelog života!’

Foto: Snimka zaslona

Hrvatska Davis Cup reprezentacija osvojila je pobjedom u Lilleu protiv Francuske 3:1 povijesni Davis Cup.  Natjecanje staro više od 100 godina od iduće se godine igra u drugom formatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak hrvatske pobjede bio je najbolji hrvatski tenisač svih vremena, Marin Čilić, koji je Hrvatskoj donio dva od tri boda protiv Francuza, dva je meča Čiliću sudila srpska sutkinja Marijana Veljović, kojoj su hrvatski navijači, zadovoljni suđenjem i razvojem događaja na terenu, posvetili i pjesmu te su je zapjevali: ” Slatka, mala Marijana, tebe ću čekat ja, dok svane dan!”

Nakon meča srpska teniska sutkinja otkrila je što misli  potezu naših navijača i o samoj pjesmi te je istu nazvala ”krajnje simpatičnom.”  Naravno, otkrila je kako  joj je Davis Cup finale Hrvatska – Francuska bio ujedno i vrhunac karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Fenomenalan osjećaj, vrhunac moje dosadašnje karijere i nešto što ću pamtiti čitavog života. Raditi posao koji volite prije svega i biti u mogućnosti da doživjeti atmosferu od 26.000 ljudi koji su tu da podrže svoje zemlje, biti u centru događanja svega toga je nešto što se mora doživjeti da bi se moglo prepričati”, rekla je za B92 Veljović, prenosi Večernji list.

Podsjetimo, Vejlović je ove godine, na početku sezone, sudila i finale prvog Grand Slama sezone, Australian Opena, u ženskoj konkurenciji, a vjeruje kako će dobiti priliku suditi i muškarcima na Grand Slamu:

”Ne znam hoću li u 2019. imati priliku suditi finale Grand Slama. Nadam se da će mi se do kraja karijere ukazati takva prilika, svakako bih to voljela.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li teže suditi u muškoj ili ženskoj konkurenciji?

”Ne radim podjelu, svaki meč je težak na svoj način, bez obzira bio muški ili ženski…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.