Srpski mediji: ‘Sudit će u Hrvatskoj, a ovdje ga provlače kroz blato’

Nakon što se pojavila mogućnost da derbije u HNL-u sude eliticni suci Lige prvaka, tu se našao i čovjek koji inače ne sudi derbije u srpskoj Superligi između Crvene zvezde i Partizana, i čemu su se raspisali srpski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crvena zvezda ne želi da im sudi Srđan Jovanović jer smatraju da favorizira Partizan, koji također nije oduševljen ovim sucem još od situacije od prije četiri godine kada je Jovanović na utakmici protiv Vojvodite Partizanu isključio igrača, ali i tadašnjeg trenera Savu Miloševića.

“Grom iz vedra neba: Srđan Jovanović bi mogao suditi derbi Hrvatske!”, piše Telegraf.
“Srđan Jovanović kandidat da sudi derbi: Šokantna informacija stiže iz Zagreba!”, piše Kurir.

> Kako se i očekivalo – od stranih sudaca i ‘elite’ spali smo na ‘regiju’?

“Za Europu i svijet je možda dobar, ali ne i za Superligu Srbije, jer vječitima (u ovom slučaju Crvenoj zvezdi), nažalost, nije po volji. Kako to obično biva, u inozemstvu ga izuzetno cijene i poštuju, a u Srbiji provlače kroz najgore blato, pa se tako nije našao na listi kandidata za 172. vječiti derbi između Crvene zvezde i Partizana koji je na programu u subotu”, piše portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Šok u Hrvatskoj: Derbije će Dinamu Zagreb, Hajduku i Rijeci suditi srpski suci za 500 eura?”, piše nogomania.rs
“HNS ima dogovorenu suradnju s Bugarima i Cipranima, ali, očigledno da se sada traže jača sudačka imena. Na taj način HNS očito želi smiriti situaciju i skinuti pritisak s hrvatskih sudaca nakon mnogobrojnih afera posljednjih tjedana”, piše portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.