Srpski novinar lažirao intervju s Mandžukićem o lošoj atmosferi u Juventusovoj svlačionici: Mario sve demantira!

Foto: fah

“Želim intervenirati kako bih utišao glasine o lošoj atmosferi unutar Juventusove svlačionice. Bonucci i Dani Alves su stvorili taj kaos i srećom s njihovom prodajom sve će se opet smiriti”, Mandžukićeve riječi citira spaziomilan.it, te niz drugih medija. Navodno je intervju dao srpskom novinaru Darku Meznoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oni su se posvađali tijekom finala i to jednostavno zato jer su imali dijametralno suprotne osobnosti. Leo i Dani bi se svađali stalno i na dan finala jednostavno smo gledali jednu od njihovih mnogih drama. Čim smo ušli u svlačionicu svi su to tretirali kao normalnu utakmicu, kao da treba osvojiti tri boda ili se tako činilo. Zato smo očekivali da Dani Alves napravi svoju uobičajenu stvar i pustio groove glazbu u svlačionici. Ovoga puta nije tu stao nego je pretjerao. Odvrnuo je Samba de Jameiro do daske kao da želi da nam bubnjići popucaju i onda je počeo plesati kao da sutra ne postoji. Mislio sam da se glupo ponaša, ali ignorirao sam ga i otišao sam do svog ormarića. Leo nije jer je njemu Liga prvaka bila opsesija”, navodno je ispričao Mandžukić.

“Leo je prišao Daniju i rekao da će mu polomiti noge u tri sekunde ako ne ugasi glazbu. Očito je svađa eruptirala i nastavila se sve dok Dani Alves nije rekao da će i ako izgubi finale Lige prvaka imati tri naslova u svojim vitrinama, a Bonucci neće imati nijedan. U tom trenutku svi su se okrenuli. Ja sam osvojio Ligu prvaka, ali nikad ne bih tako nešto rekao. Nismo smjeli o tome ni razmišljati. Tada je Leo zgrabio Danija za grlo i kada ga se spremao udariti Allegri i razdvojio ih. Tada je Allegri zauzeo stav vođe i rekao da ga nije briga tko je započeo, ali da će na kraju obojica izletiti. To je bila najmudrija odluka. Sada smo ponovno mirna i homogena momčad. Nitko ne prigovara i ne žali se na Leovo prigovaranje ili Alvesov kaos”, dodao je u navodnom intervjuu.

No, Mandžukić je sve demantirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne brinite se ljudi, ovo je lažno. Izmišljen je razgovor sa mnom vezan za Danija i Lea. Nikada nisam izjavio tako nešto. Tko god me poznaje zna da nikad ne govorim ljudima iza leđa. Ako imam nešto za reći uvijek to kažem u lice, a ovo nisu moje riječi”, napisao je Mandžukić na svom Instagram profilu.

Mi stanno attribuendo parole che non ho MAI detto riguardo a Dani e Leo. La gente che mi conosce sa che non sono il tipo che parla alle spalle. Se devo dire qualcosa la dico in faccia e di sicuro queste non sono MIE parole. Tranquilli ragazzi e’ un fake???? Words have been attributed to me regarding Dani and Leo. I have NEVER said such things. Who knows me knows that I never talk behind anyone’s back. If I have to say something I always speak face-to-face and those where NOT my words Don’t worry guys, FAKE???? Izmišljen je razgovor sa mnom vezan za Danija i Lea. NIKADA nisam izjavio takvo nešto. Tko god me poznaje zna da nikada ne govorim ljudima iza leđa. Ako imam nešto za reći uvijek to kažem u lice, a ovo nisu moje riječi. #forzajuve #finoallafine #mm17?

Objavu dijeli Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic_official)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.