Stariji brat Danija Olma, Carlos Olmo Carvajal, potpisao za Dinamo

Foto: fah

Mladi španjolski nogometaš Carlos Olmo Carvajal (23) novi je igrač druge momčadi Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stariji brat Dinamove zvijezde Danija Olma stigao je u Maksimir iz španjolskog četvrtoligaša RSD Alcale.

“Carlos može igrati na pozicijama zadnjeg veznog i stopera, a momčadi trenera Igora Jovičevića priključio se na treningu u petak,” poručili su iz Dinama.

Hoće li i njegov dvije godine mlađi brat Dani ostati u ‘modrom’ dresu i produžiti ugovor s Dinamom doznat ćemo do ponedjeljka kada završava prijelazni rok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danijev važeći ugovor s Dinamom traje do 2021. godine, a vodstvo kluba ponudilo mu je novi, daleko izdašniji ugovor do 2024. godine. Navodno, s plaćom od dva milijuna eura godišnje. Međutim, za mladog Španjolca interes su pokazali brojni europski klubovi.

Prema internet portalu Transfermarkt, njegova tržišna vrijednost iznosi oko 15 milijuna eura. Međutim, Dinamo se nada kako bi mogao zaraditi više novca.

Iza Dinamovog Španjolca je sjajna sezona u kojoj je bio jedan od ključnih igrača na putu do osmine finala Europske lige, a u svim natjecanjima je zabio 12 golova uz devet asistencija. U dresu mlade španjolske U-21 vrste ovoga je ljeta osvojio europski naslov, a odličnim igrama nastavio je i ove sezone u kvalifikacijama Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za sada sam igrač Dinama, a vidjet ćemo što će biti kasnije,” kazao je nedavno mladi Španjolac.

“Oduvijek sam govorio kako želim igrati Ligu prvaka, zašto ne s Dinamom,” dodao je.

Dani Olmo je stigao u Dinamo 2014. godine, a za prvu momčad je debitirao u ligaškom ogledu protiv Lokomotive 7. veljače 2015. godine, kada je u 76. minuti ušao u igru umjesto Paula Machada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.