Štimac: Mi smo Hrvati, dio tisućugodišnje loze ratnika, Bog je s nama

štimac
Foto: fah

Igor Štimac, hrvatski umirovljeni nogometni reprezentativac, sadašnji nogometni trener, oglasio se povodom Dana državnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi smo Hrvati, unuci Hrvata, sinovi Hrvata i očevi Hrvata. Dio smo tisućugodišnje loze ratnika čuvara. Svemoćni Bog je s nama i njegova ruka vodi naš mač. Ne želimo ići drugdje, samo branimo svoje i tu leži naša snaga.
Sretan nam Dan državnosti 💙❤️”, napisao je Štimac u svojoj objavi.

Igor Štimac za hrvatsku nogometnu reprezentaciju odigrao je 53 utakmice i postigao 2 pogotka, a od velikih natjecanja nastupio je na Europskom prvenstvu 1996. i Svjetskom prvenstvu 1998. godine. Za Hrvatsku reprezentaciju debitirao je 22. prosinca 1990. godine protiv Rumunjske (2:0) u Rijeci a posljednju utakmicu je odigrao 13. veljače 2002. protiv Bugarske (0:0), također u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.