Štimac o dolasku Stanića u Hajduk: Popit ćemo kavu, ako mu ne zabrane druženje s “neprijateljima Našega Hajduka”

Foto: fah

Predsjednik Hajduka Marin Brbić spas za klub traži u Mariju Staniću, a ovu mogućnost komentirao je i Igor Štimac za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hajduk dobiva nadu u bolje sutra, čovjeka koji je samostalan i neovisan i koji, za razliku od prethodnika, nije tu radi plaće nego radi osobnog dokazivanja i velikog izazova. Hoće li ga prihvatiti i publika ovisit će o kvaliteti rada u formiranju momčadi koja bi trebala snažnije konkurirati Dinamu. Ako uspije rastjerati dobar dio aktualnog kadra te svojim vezama dovesti dva-tri klasna igrača i izboriti se za forsiranje Hajdukove mladosti, bit će mu sigurno pokazan palac gore. Nismo se čuli, ali vjerujem da ćemo popiti neku kavu, ako mu ne zabrane druženje s “neprijateljima Našega Hajduka”, smatra Štimac.

“Mario je izuzetan karakter, iskren i prijatelj u punom smislu te riječi. Ovo nije idealno vrijeme za njega jer se klub guši u lažima i bezidejnim lutanjima već punih osam godina, a to što nije Splićanin i Dalmatinac može mu biti i prednost jer bude li “pravi”, onda će ga obožavati”, smatra Štimac.

Upitan znači li njegov dolazak i odlazak Burića i dolazak Tudora za trenera?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne želim prejudicirati po tom pitanju, sigurno je jedino da ni Guardiola u ovakvom modelu (samo)upravljanja ne bi bio uspješniji od Burića”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.