Stipe Miočić raduje se zajedno s Mirkom Filipovićem: ‘Moj brat Cro Cop je pobijedio’

Foto: Facebook

Mirku Filipoviću je čestitao i Stipe Miočić i to među prvima nakon velike pobjede protiv King Mo Lawala u četvrtfinalu Rizinovog turnira u Japanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o pobjedi koja je odjeknula diljem svijeta, poglavito u borilačkim krugovima. Naš borac već se za dva dana bori u polufinalu protiv Estonca Baruta. Naravno da su ambicije sada narasle te da je optimizam veći nego ranije.

Zbog vremenske razlike Stipe Miočić je prespavao borbu, no, ujutro je bio spreman kako bi čestitao “bratu…”

“Probudio sam se na tako sjajan način, vidio sam da je moj brat Mirko Cro Cop Filipović pobijedio. Veliko poštovanje za Muhammeda Lawala što je prihvatio borbu u tako kratkom roku”, poručio je sjajni Hrvat i prvak UFC-ove teške kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.