Stižu emotivne poruke podrške sa svih strana velikom Alexu Fergusonu, ističe se Beckhamova: ‘Borite se šefe, šaljem ljubav i molitve cijeloj obitelji’

Foto: broady/flickr

Poruke s Otoka ujedinjene su u podršci najtrofejnijem treneru Sir Alexu Fergusonu (76) koji je u teškom stanju u subotu navečer prevezen u bolnicu u Manchesteru gdje je hitno operiran nakon izljeva krvi u mozak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United je još sinoć kratkim priopćenjem obavijestio javnost da je ‘operacija je prošla vrlo dobro, a obitelj moli za privatnost’.

Najljepše želje su mu uputili veliki rivali iz Manchester Cityja, Arsenala, Fergusonovog Aberdeena…
Gary Lineker mu je poručio: ‘Strašno me je pogodilo kad sam čuo da je Sir Alex ozbiljno bolestan i da je završio u bolnici. Šaljem mu najljepše želje’.

David Beckham poslao je bivšem šefu dirljivu poruku. Na Instagramu je objavio sliku na kojoj kao tinejdžer potpisuje ugovor s Unitedom, dok pored stoji upravo njegov nogometni otac Alex Ferguson: “Nastavite se boriti, šefe. Šaljem molitve i ljubav Cathy i cijeloj obitelji”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Ozdravite brzo, šefe. Naše misli su s vama i obitelji u ovim teškim trenucima0, napisao je Wayne Rooney

“Mučno mi je bilo kad sam čuo vijest o Sir Alexu. Ne znam što bih rekao, moje misli su sada s vama i obitelji, Šefe”, objavio je Ashley Young.

“Moje misli i molitve su s tobom, moj dragi prijatelju. Budi jak, Šefe”, napisao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.