Što će biti sa stadionom u Zagrebu? Oglasio se Tomašević

Tomašević vode
Foto: fah

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević (Možemo) o dočeku hrvatske nogometne reprezentacije rekao je da su posao grada bile logističke stvari s kojima je zadovoljan te je zahvalio svim gradskim službama, napomenuvši da je Čistoća počistila Trg u manje od sat vremena. Istaknuo je da Zagreb može biti ponosan što je na dočeku bilo više od 100.000 ljudi, a nije bilo niti jednog većeg incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomašević je rekao da danas ima sastanak s predsjednikom GNK Dinama Mirkom Barišićem i Upravom Dinama na kojem se želi direktno informirati o “događanjima koja su burna”.

O mogućnosti da postavi prinudnu upravu, gradonačelnik je rekao da Grad može raditi samo ono što je u skladu sa zakonom, a vjeruje da je svima i na nacionalnoj razini u interesu da se sve raščisti u Dinamu s obzirom na pravomoćne presude vezane za izvlačenje novca.

“Mislim da su razgovori s predsjednikom Barišićem i Upravom Dinama dosad išli u dobrom smjeru, da su isto tako razgovori s Vladom išli u dobrom smjeru i s Hrvatskim nogometnim savezom”, kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje, dodaje, da se tako i nastavi.

“S naše strane postoji dobra volja, a ono na čemu ćemo inzistirati, budući da govorimo o zemljištu koje je vrijedno pola milijarde kuna u pretežitom vlasništvu Grada Zagreba, odnosno u vlasništvu Grada s nekim plombama vezanim za povrat imovine, da sve bude zakonito i transparentno. I u tom smislu očekujem da se stvari raščiste sljedećih dana i mjeseci”, istaknuo je Tomašević govoreći o rušenju postojećeg i gradnji novog stadiona u Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.