Što je Manuel Feller poručio organizatorima sljemenske utrke?

epa09039607 Manuel Feller of Austria in action during the Men's Giant Slalom 1st run at the FIS Alpine Skiing World Cup in Bansko, Bulgaria, 27 February 2021. EPA/VASSIL DONEV

Unatoč svim naporima otkazani slalom skijaša na Sljemenu pogodio je organizatore utrke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manuel Feller na Instagramu je objavio: “Dužni smo zahvaliti organizatoru. Svi smo vidjeli da ste napravili sve što je moguće da bi se utrka održala. Ako nije moguće, onda nije moguće, a to nije vaša greška. Vidimo se sljedeće godine.”

“Žalosni smo, jer se danonoćno radilo. Jučer čitav dan, gotovo cijelu noć i danas cijelo prijepodne smo proveli na stazi. Utrka je potvrđena i onda se dogodilo što se dogodilo. Naši natjecatelji su svi prošli stazu i bili jednoglasni da je za njih to ‘mačji kašalj’. Na dva, tri mjesta je staza bila oštećena, ali ostalo je bilo u redu. Nije bilo kako je to obično ovdje i na drugim skijalištima Svjetskog kupa. Žao mi je svih ljudi koji su ginuli, dali sve od sebe za Svjetski kup i jedva stoje na nogama”, rekao je glavni čovjek za pripremu staze Reno Fleiss.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.