Što je preporodilo Kalinića – igrača koji nam je donio spas protiv Ukrajine?

Foto: fah

Nikola Kalinić, danas 29-godišnjak koji je prekjučer u Maksimiru sjajnim golom srušio Ukrajinu (1:0), može se pohvaliti jako dobrom igrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kalinić je pokazao golgetersku genijalnost, udario je volej iz okreta, nije dopustio lopti da padne. Čestitam Čačiću što je bio hrabar i stavio ga u špicu umjesto Mandže”, hvali ga i Ćiro.

“No, junaci utakmice protiv Ukrajine nisu samo Kalinić i Čačić, već i naša policija, vlast, koja je prekjučer doživjela afirmaciju. Orepića inače baš ne volim, ali kao ministar policije sjajno je obavio posao i osigurao odličnu atmosferu na tribinama u Maksimiru”, kaže Ćiro za Večernji list.

Kalinić je u 45 nastupa za reprezentaciju zabio 14 golova u 1425 minuta na travnjaku, što znači da je zabijao svaku 101 minutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On sam kaže kako ga je preporodio prelazak na bezglutensku prehranu prije dvije godine.

“Želio sam skinuti nekoliko kilograma i pokušao sam s bezglutenskom hranom. Kilograme sam istopio bez problema. Malo je nezgodno živjeti u Italiji, a ne jesti tjesteninu, ali uspio sam izbaciti kruh, krumpir, kolače, pizzu, tjesteninu… i zaista se sjajno osjećam”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.