Što se događa: Petev izbacio Sammira s popisa za važnu utakmicu

Foto: fah

Nakon jučerašnjeg poslijepodnevnog treninga, Dinamov trener Ivajlo Petev je odlučio da na vrlo važnu utakmicu na Park mladeži ne vodi – Sammira, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako na press-konferenciji Sammira nije spomenuo kao ozlijeđenog ili kao nekoga tko ne konkurira za utakmicu – čini se da je razlog nezadovoljstvo.

“Želimo biti na razini na kakvoj smo bili zadnje dvije utakmice s Cibalijom i Interom. Dakle, hoću da opet budemo pravi, da svaki igrač ponudi svoje maksimalne kapacitete, da odigra sto posto. Glavno je da uzmemo sva tri boda”, poručio je tada Petev.

“Mene zapravo iznenađuje da Split ima tako malo bodova te da se nalaze u ovakvoj poziciji. Još prije nekoliko mjeseci sam kazao da su oni solidna momčad. Imaju dobrog trenera, ali kad me već pitate o njima, kazat ću vam da sve ovisi apsolutno o nama. Ukoliko naš pristup bude pravi, u što duboko vjerujem, onda ćemo doći do bodova. Svojim ponašanjem od prve minute momčad mora pokazati da je došla po pobjedu. Jasno mi je da se Split bori za ostanak, ali i mi se borimo za naš cilj”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.