(VIDEO) NBA: San Antonio protiv Golden State u konferencijskom finalu

Foto: fah

San Antonio Spurs su se plasirali u finale doigravanja Zapadne konferencije nakon što su sinoć u šestoj utakmici stigli do četvrte pobjede u seriji svladavši Houston Rocketse sa 114-75 i u finalu će igrati protiv Golden State Warriorsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su igrali bez svoja dva ponajbolja igrača Kawhija Leonarda i Tonyja Parkera, Spurs nisu imali problema u gostima. San Antonio je na poluvremenu vodio sa 19 koševa i prednost nije ispuštao do kraja.

Do pobjede i 13. nastupa u konferencijskom finalu ih je vodio LaMarcus Aldridge sa 34 pogotka i 12 skokova, dok je Jonathon Simmons dodao 18 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac Houstona je bio Trevor Ariza sa 20 pogodaka, a James Harden, koji je sinoć ostao i bez izgleda da bude izabran za najkorisnijeg igrača, sakupio je samo deset koševa.

Prva utakmica protiv Golden Statea na rasporedu je u nedjelju.

Rezultati polufinala doigravanja:
ZAPADNA KONFERENCIJA
Houston Rockets – San Antonio Spurs 75-114
(San Antonio je pobijedio sa 4-2 u seriji)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.