Što se događalo nakon preokreta Hajduka? Sudac opisao razloge svojih postupaka

Foto: fah

Hajduk je u Koprivnici s 2:1 pobijedio Slaven Belupo, a iskustvo je bilo neugodno za suca Frana Jovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Po završetku utakmice gospodin Zvonimir Šimunović dočekao me u tunelu igrališta te se pokušao sa mnom fizički obračunati, u čemu su ga spriječili zaštitari. Nakon toga isti mi je i prijetio. To je ponovio u više navrata”, napisao je u službeni zapisnik s utakmice.

“U 62. minuti udaljio sam s klupe za pričuvne igrače pomoćnog trenera HNK Hajduka, Gorana Rosandu zbog učestalog prigovaranja riječima: “Smeća ste velika”, opisao je.

Na suca se obrušio ogorčeni domaći trener Ivan Sertić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne želim komentirati stvari na koje nemam utjecaja, ali mi je teško kada poslije utakmice dođem u svlačionicu i vidim da 20 igrača plače, a da se jedan gospodin 90 minuta sa šeretskim osmijehom šetka po terenu, što je zaista frustrirajuće”, rekao je Sertić upitan za komentar suđenja, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.