Što se dogodilo u tunelu stadiona u Vinkovcima: Ovako je započeo kaos!

Foto: fah

Dinamo je odnio pobjedu protiv Cibalije 2:0, ali najviše se pričalo o incidentu. Hrvoje Bradašić, kondicijski trener Cibalije, je prema službenom zapisniku ‘po završetku utakmice prilikom ulaska u tunel te opetovano u tunelu vrijeđao gostujućeg igrača broj 2 Soudani El Arabi Hilal riječima ‘j…m ti mater crnu’ i ‘j…m ti mater klošarsku’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svega se u raspravu uključio i vratar Dinama Dominik Livaković, a zatim da su se uključili i preostali nogometaši Cibalije. Sve je smirila policija.

Nakon utakmice trener Dinama Nikola Jurčević je rekao:

“Utakmica je imala veliki ulog i normalno da dođe do tenzija, ali sve je završilo u sportskom duhu, ništa nije prešlo granicu, nije bilo udaranja nego sitni verbalni okršaj koji je brzo završen i zaboravljen…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za nas je najvažnije bilo da osvojimo tri boda u ovoj utakmici. U tome smo uspjeli, nastavili seriju dobrih rezultata i dali smo dva pogotka. To me čini zadovoljnim, dok s druge strane moram reći da je to bila izuzetno zahtjevna utakmica protiv kompaktne i borbene Cibalije koja nam nije puno toga dozvolila. Uz to teren je bio težak za kombinatornu igru”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.