Stoper Ajaxa De Ligt trebao bi otići u PSG

Foto: fah

Stoper Ajaxa 19-godišnji Matthijs de Ligt, koji je oduševio igrama u Ligi prvaka, trebao bi karijeru nastaviti u PSG-u, a transfer bi mogao iznositi 80 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji objavili su u srijedu da je De Ligtov menadžer Mino Raiola doputovao u Pariz kako bi dovršio posao prelaska u PSG. Ovaj transfer svojevrsno je iznenađenje, jer se proteklih tjedana najviše pisalo o De Ligtovu prelasku u Barcelonu ili Manchester United.

Dolaskom De Ligta otvara se mogućnost da brazilski stoper Marquinhos (25) napusti PSG i ode u Juventus, pišu talijanski mediji. Marquinhos je standardni prvotimac, a u francuskom klubu je igrao i na poziciji defenzivnog veznjaka. Procjenjuje se da bi Juve morao platiti 60 milijuna eura za Marquinhosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.