Stotinu europskih pogodaka Lionela Messija!

Foto: fah

Lionel Messi, najbolji nogometaš svijeta te najbolji nogometaš Barcelone, zabio je već 15 pogodaka ove sezone. Tri u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je zabio pogodak večeras na Camp Nou protiv Olympiacosa. Barcelona se lako ”obračunala” s gostima iz Grčke, a Messi je ponovno bio u svom elementu. Pogodak grčkoj momčadi bio je ujedno i 100. Messijev gol u europskim natjecanjima. Leo je od ukupno 100 europskih golova 82 zabio lijevom nogom, tek 14 desnom i četiri pogotka glavom.

Barcelona je na drugom mjestu  i kad su golovi koje su za njih dali protivnički igrači u pitanju Naime, pogodak koji su zabili sami sebi igrači Olympiacosa već je peti koji su protivnici katalonskog kluba sami sebi zabili. Očito kako je igra Barcelone toliko moćna ove sezone te rezultira panikom u obrambenim redovima protivnika. Oni nemaju izbora i sami sebi pucaju u gol, reći će neki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.