Stranci uočili nepravdu: ‘Navijač sam Italije i trenutno me sram’

Leipzig, 24.06.2024. - Atmosfera na stadionu prije početka utakmice Hrvatska - Italija na Europskom nogometnom prvenstvu EURO2024. Na fotografiji navijači italije. foto HINA/ Damir SENČAR/ ABU

Hrvatska nogometna reprezentacija remizirala je s Italijom 1:1 u zadnjem kolu skupine B Europskog prvenstva i tako se oprašta od natjecanja. Kako bi prošla dalje potrebno joj je pravo čudo. Zanimljivo je da se poslije utakmice puno priča o lošem suđenju, kao i o osam minuta produžetaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strani navijači komentirali su na najvećim sportskim medijima.

“Ostani jaka, Hrvatska! Bilo je teško putovanje. Držite glave gore i budite pozitivni. Ima još nade i prilika, nastavite vjerovati”, napisao je jedan korisnik.

“Najbolja utakmica turnira do sad bez konkurencije”, smatra drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Navijač sam Italije i sram me trenutno. Hrvatska je bila odlična. Imali smo sreće. Mora prestati ova ludost s produžecima”, napisao je.

“Bilo je samo pitanje vremena kad će Hrvatska ispasti. U zadnje dvije minute namjerno su krali vrijeme. Izgubili su ritam i Talijani su zabili. Nogomet je nekad okrutan”, smatra jedan navijač.

“Pogledajte FIFA-in ranking. Osjećam se loše zbog Luke Modrića”, dodao je treći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.