Strašna poruka ostavljena usred noći na stadionu Dinama: “Sve ste bliže Mirogoju!”

Foto: 24sata

Tijekom jučerašnjeg dana pojavila se vijest da je Dinamo poslao pismo predsjednici, premijeru i prvome čovjeku MUP-a, navodeći kako se klub nalazi pod pritiscima pojedinih osoba ‘koje su od strane nadležnih državnih tijela označene kao nositelji organiziranog kriminala u Republici Hrvatskoj’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još se jedan događaj jučer odigrao – Zoran Mamić je postao sportski direktor Dinama, vratio se nakon tri godine u Maksimir.

Uslijedile su strašne reakcije.

U noći sa srijede na četvrtak maskirani muškarci su ispred Dinamovog fan shopa donijeli transparent na kojem piše ‘Sve ste bliže Mirogoju!’ i zapalili lampione, pišu 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sve su reagirali i BBB koji su poslali poruku u kojoj, između ostaloga, piše: “Trenutnoj kompromitiranoj i u potpunosti diskreditiranoj upravljačkoj garnituri u klubu poručujemo da broje zadnje dane!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.