Slavonija kao i uvijek s oduševljenjem čeka Vatrene: Svjetski doprvak pred imperativom pobjede…

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu od 15 sati na stadionu Gradski vrt igra kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo protiv vrlo neugodnog Walesa. Pred Vatrenima je imperativ pobjede su obzirom na nedavni šokantni poraz u Budimpešti od Mađarske. Nažalost, Vatreni u Slavoniju ne dolaze u najjačem sastavu, neće biti zvijezde Barcelone Ivana Rakitića, ali ni napadača Eintrachta, Ante  Rebića.  Tome unatoč Hrvatska je veliki favorit u Osijeku, tim prije što će atmosfera biti prava domaćinska, slavonska, hrvatska. Kao i uvijek, Osijek, za razliku od nekih drugih, ne postavlja nikakve ultimatume i uvjete hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, HNS je objavio da je svih 17.447 ulaznica za utakmicu rasprodano, a u Gradskom vrtu bit će i oko 1700 navijača Walesa. Kao i uvijek Vatreni će u Slavoniji biti dočekani s posebnim poštovanjem, a koliko zanimanje vlada za utakmicu pokazali su i gostujući navijači, mnogi od njih su stigli a da uopće nemaju ulaznice. Naime, važno im je biti dio jednog spektakla kakav se očekuje od svjetskih doprvaka.

Podsjetimo, hrvatska nogometna reprezentacija nakon prva dva kola ima tri boda, pobjedu protiv Azerbajdžana te gostujući poraz od Mađarske. S obzirom na kvalitetu, položaj na FIFA-inoj ljestvici, nastup na SP-u u Rusiji prošlog ljeta, Vatreni su favoriti ovog natjecanja, međutim, treba to dokazati i na terenu. Idealna je prilika već u Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.