Suarez zabio gol Barceloni, pa poslao poruku Koemanu

Foto: fah

Atletico je pobijedio Barcelonu 2:0 i tako dodatno produbio krizu momčadi Ronalda Koemana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavili su golovima Thomasa Lemara u 23. i Luisa Suareza u 44. minuti.

Urugvajac nije zaboravio kako ga je Barcelona doslovno otjerala Suareza s Camp Noua, a Koeman ga je telefonski obavijestio o tome da na njega više ne računa.

Kad je zabio za 2:0 okrenuo se prema Koemanu i rukom napravio telefonsku slušalicu te mu tako dao do znanja da se sjeća njihova telefonskog razgovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je bilo za sve one koji imaju moj broj mobitela. Čisto da znaju da ga nisam promijenio. Ali ne, nije to bilo upućeno Koemanu”, rekao je Suarez nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.