Subašić: Kod Juventusa se vidi kako svatko ima svoju rolu u ekipi, koja je fizički spremna, taktički zaista TOP razina

Foto: fah

Danijel Subašić svjestan je da je poraz od 2:0 od Juventusa bio gorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrali smo protiv najkompletnije i najkompaktnije ekipe u Europi. Stvarno su obrambeno jaki. Naplatili su naše dječje pogreške, mušice, kad izgubiš loptu na trideset metara od gola. I to je to. Mi smo neiskusni, oni su iskusniji. Zasluženo su dobili. Baš se vidi kako svatko ima svoju rolu u ekipi, koja je fizički spremna, taktički zaista TOP razina. Obranu igraju sjajno, a iza imaju vrhunskog golmana, fenomena Gigija Buffona. Super su momčad”, otkrio je za Sportske novosti.

“Pa naravno. No, sigurno je da se nećemo predati. Kao što smo izgubili od Cityja 5:3 u gostima, pa smo doma prošli. Znamo protiv koga igramo, ali i da imamo kvalitetu. Nogomet je takav da nikad ne znaš što se može dogoditi. Nećemo dignuti ruke, idemo u Torino odigrati utakmicu života, dati sve od sebe, pa što dragi Bog da”, poručio je.

“Maksimum smo dali tijekom cijele sezone, sa dječjim vrtićem doći do polufinala Lige prvaka, nije to mala stvar. S budžetom koji je pet puta manji od ekipa koja su ispale, ima već dva mjeseca. Svi smo sretni i zadovoljni super sezonom, dakako da nismo zadovoljni ovim rezultatom, i nećem se predati, ali realno, napravili smo veliki posao i sad se moramo okrenuti prvenstvu da ga finiširamo s titulom. Nema nikakvog razloga za plakanje”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.