Subašić o tajni uspjeha zadarskih golmana

Foto: snimka zaslona

Dominik Livaković postao je jučer protiv Japana tek treći vratar u povijesti svjetskih smotri koji je obranio tri penala prilikom raspucavanja, uspjelo je to prije njega samo Portugalcu Ricardu 2006. i Danijelu Subašiću 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar bude zanimljivija, dvojica od trojice kojima je to uspjelo su iz – Zadra!

Koja je tajna uspjeha zadarskih nogometaša?

– Recept je taj da moraš puno raditi i ako dobiješ šansu da zaigraš u svetom dresu i odeš na Svjetsko prvenstvo, onda ti se to sve nekako vrati. Livi je svjetska senzacija iz Zadra. Čudo je to, lipo, svima nama vratarima to je posebno, kaže Danijel Subašić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što bivši vratar Vatrenih misli o mladima koji dolaze u hrvatskoj reprezentaciji, Pašaliću, Vlašiću, Gvardiolu, Livakoviću?

– To je zalog za budućnost, kad pogledate tko je penale pucao jučer, a tko prije četiri godine, velika je razlika. samo je Broz isti, a ovo su sve mladi dečki koji dolaze.

Poruka bivšim sugračima uoči Brazila?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sigurno je Brazil stvarno dobra ekipa, igraju dobar nogomet, razmontirali su u 40 minuta Južnu Koreju. No mi nismo Koreja, mi smo Hrvatska, čudo jedno. Daj Bože da što duže ostanemo u Kataru!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.