Subašić se oprašta od nogometa

Foto: fah

Danijel Subašić oprašta se od nogometa na utakmici Hajduka i Šibenika u sklopu 36. kola SuperSport HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni vratar, koji je s Hrvatskom osvojio srebro u Rusiji 2018. godine, odlučio je okačiti kopačke o klin u 39. godini života. Nakon što je gotovo osam godina nosio dres Monaca, u rujnu 2021. odlučio se vratiti na Poljud.

U paketu s Darijom Melnjakom potpisao je ugovor s Hajdukom i bio inicijator pozitivne atmosfere u splitskoj svkačionici. U drugom mandatu na Poljudu upisao je šest nastupa, ali u sutrašnjem dvoboju protiv Šibenika trebao bi dobiti minutažu i tako se dostojno oprostiti od bijelog dresa.

U sklopu odlaska u nogometnu mirovinu, Hajduk je pripremio poseban podcast sa Subašićem u glavnoj ulozi, a legendarni vratar prisjetio se svog debija u seniorskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dresu Zadra gostovao je na Poljudu protiv Hajduka i primio – petardu:

“Znaš gdje sam debitira? Na Poljudu! Pet komad u jaketu, nema tko mi nije zabio. Tada je Hajduk imao bolji napad nego Manchester City. 4:0, 32. minuta, okrećem se na jug, suze mi idu. Dijete, šta sam imao, 16 godina. Ne znam gdje udaram, ementalar. Zrak na golu”, ispričao je osebujni Subašić u svom stilu, piše gol.dnevnik.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.