Sudbina legende: Pogledajte kako Harry Kane traži Luku Modrića dres

Foto: fah

Kapetan Vatrenih Luka Modrić dobio je tek dvadesetak minuta u remiju Reala na Allianz Areni u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv Bayerna. Završilo je 2:2, a Modrić je s nekoliko poteza pokazao svoju impresivnu klasu, čak i u svojim ”poznim” godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Luka se, kao i nerijetko dosad, suočio s neizbježnim pitanjem. Dakako, mnoge zanima ostaje li legendarni kapetan hrvatske reprezentacije i dalje na Santiago Bernabeu. Njegova želja nije upitna.

Trener Kraljeva Carlo Ancelotti je nastavio praksu da Modrića ubacuje u drugom poluvremenu najvažnijih utakmica, isto se dogodilo i u dvorištu njemačkog nogometnog diva – Bayerna. Odluka je na treneru, kao i odgovornost.

Luka je u igru ušao u 75. minuti, što je ipak malo prekasno, Modrić je sposoban odigrati i daleko veću minutažu i ponovno na vrhunskoj razini. Međutim, rezultati zasad Ancelottiju daju za pravo. I u tih dvadesetak minuta Modrić je pokazao kakav milimetarski pas ima. Naime, vezni igrač Reala je prebacio cijelu obranu Bayerna te je izbacio Viniciusa pred Neueura, ali je to sjajni golman Bavaraca uspio obraniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukratko, osvajač Zlatne lopte i najbolji igrač svijeta 2018. godine još jednom je pokazao da je spreman, i dovoljno spreman da hrvatsku reprezentaciju vodi i na predstojećem Europskom prvenstvu. Jako malo je prostora Luki potrebno za ”eksploziju”.

Nakon što je završena utakmica kamere su zabilježile trenutak kada Modriću prilazi Harry Kane i postavlja mu pitanje s kojim se Hrvat često susreće u zadnje vrijeme. Ovog se puta nije radilo o pitanju ostanka u Realu nego je sjajni Englez od još boljeg Hrvata zatražio dres. Modrić je odgovorio potvrdno te je kazao kako će do razmjene doći u svlačionici što je uobičajna praksa zadnjih godina.

“Kao i obično, protivnikova prva i posljednja briga je dobiti legendin dres. Kane je tražio Lukin dres”, komentar je arapskih fanova koji su ludi za kapetanom hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, kad je Kane počinjao karijeru Luka je igrao za Tottenham, tada su njih dvojica dijelili svlačionicu. Putevi su im se susreli i u polufinalu Svjetskog prvenstva kada su se susreli Hrvatska i Engleska. Hrvatska, predvođena Modrićem, svladala je Englesku 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je nešto slično doživio i protiv Manchester Cityja u četvrtfinalu Lige prvaka kada su njegov dres željeli Kevin De Bruyne i Erling Haaland. Dakle, dva uistinu velika igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.