Šuker ne vjeruje u uspjeh kandidature za Euro: Igraju s nama ping-pong

Predsjednik HNS-a Davor Šuker u pratnji njegove ‘desne ruke’ Damira Vrbanovića predstavio je projekt kandidature Hrvatske za Europsko prvenstvo 2020. godine, za koje su prijavili Zagreb i Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No unatoč opsežnoj video prezentaciji, Šuker nije optimističan.

– Ne vjerujem u uspjeh kandidature sudeći prema trenutno stanju jer teško ćemo ispuniti uvjete ako se država ne zauzme za nas. Vlada i ministarstvo s na čelu s Jovanovićem igraju ping-pong s nama – rekao je predsjednik HNS-a i osvrnuo se na ignoriranje Splita kao domaćina:

– Ispada da sam protiv Splita, a nisam, ali ako dobijemo podršku da izgradimo novi stadion ili obnovimo Poljud sa svim uvjetima, onda podržavam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No Šuker upozorava da je niz uvjeta koje bi Split morao ispuniti.

– Smučit će se Baldasaru kad vidi koji su uvjeti, a to su 600 ugovora i garancija. Poslali smo dokumentaciju, a sve sad ovisi o garanciji Vlade, a ne o meni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.