Šuker: Samo je nogomet pod povećalom!

Zagrebačka pivovara biti će i dalje sponzor Hrvatskog nogometnog saveza, objelodanjeno je to na prigodnom potpisivanju ugovora predsjednika HNS-a Davora Šukera i predsjednika uprave Zagrebačke pivovare Sergeja Jeskova.
Davor Šuker je pritom iskazao zadovoljstvo novim ugovorom s pivovarom uz riječi…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nekako je logično da najbolja piva ide uz najbolju momčad.

Sergej Jeskov, kao prvi čovjek Zagrebačke pivovare podsjetio je kako “najveća hrvatska pivovara stoji uz hrvatsku reprezentaciju od 1998. godine, još od svjetske smotre u Francuskoj”.

Nakon potpisivanja ugovora Davor Šuker je izrekao i neke novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prijateljsku utakmicu protiv Malija, neposredno uoči odlaska na SP u Brazil igrati ćemo 31. svibnja u Osijeku.

Na pitanje je li HNS otvorio frontu s Ministarstvom znanosti, prosvjete i sporta, nakon rezultata sportskih inspekcija i naloga da se Lokomotiva i Hrvatski dragovoljac izbace iz lige zbog nevaljalih licenci, Šuker je odgovorio:

– Rat je na Krimu, u Ukrajini, ne ovdje. Morate shvatiti da je nogomet jedan od naših najjačih proizvoda i da ga moramo štititi. Uefa ima kongres 27. ožujka u Astani, tamo ćemo se posavjetovati i odlučiti što ćemo činiti. Svi imaju svoje probleme, ne samo mi u nogometu. Mi uvijek tražimo neke Lokomotive, Dinama, uvijek se nešto traži. Ima i drugdje problema, boli me to… Evo,s huliganstvom se treba netko drugi baviti, ne mi iz Saveza. Pa, kriminala ima svugdje, zašto ne bi svi skupa poradiki na boljitku nogometnog sporta. Mi se ne želimo svađati. Još nešto, milijuna eura smo dali na kazne, sami sebe uništavamo. Rukomet ima svoje arene, mi nemamo ništa…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.