Šutalo: Imamo novi stožer i novog trenera, dobili smo pozitivnu energiju i stvarno sve dobro izgleda

Foto: GNK Dinamo

Dinamo je na Maksimiru pobijedio Rijeku 2:1 u šestom kolu SuperSport HNL-a. Momčad trenera Sergeja Jakirovića bila je znatno bolja od riječkog sastava. Strijelci za zagrebački klub bili su Marko Bulat i Bruno Petković, koji je zabio iz kaznenog udarca. Marco Pašalić postigao je pogodak Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu nad Rijekom za Dinamo+ komentirao je Dinamov branič Boško Šutalo (23), koji je igrao cijelo drugo poluvrijeme.

Teška utakmica s Rijekom, nabijena emocijama. Vaš prvi komentar.

Najbitnija je pobjeda. Imamo tri boda. Kao što smo očekivali i analizirali, Rijeka je bila u niskom bloku, recimo to tako – bunkeru. Bilo ga je teško probiti, ali uspjeli smo. Na kraju nastavljamo s našim ciljem, a to je priključiti se i doći do prvog mjesta.

Ušli ste u žestok ritam utakmica, a kadar se dosta promijenio. Kako ćete ući u utakmicu sa Spartom?

Imamo pozitivan rezultat iz Zagreba. Imamo novi stožer i novog trenera, dobili smo pozitivnu energiju i stvarno sve dobro izgleda. Želimo tako nastaviti. Idemo u Češku po prolaz u grupnu fazu Europa lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imali ste problema s teškom ozljedom, dugo Vas nije bilo na terenu. Igrali ste protiv Sparte i sada protiv Rijeke. Kako se osjećate?

Svašta se dogodilo, put je bio težak. Hvala Bogu, sada je sve u redu. Idem iz utakmice u utakmicu i dižem formu. Jedva čekam ustaliti se u ekipi, spreman sam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.