Šutalo je najbolji igrač Eura u jednoj kategoriji

Hamburg, 19.06.2024. - Utakmica 2. kola skupine B nogometnog Europskog prvenstva između Hrvatske i Albanije. Na fotografiji Josip Šutalo, Luka Modrić. foto HINA/ Damir SENČAR/ es

Hrvatska sutra u 21 sat protiv Italije na Red Bull Areni u Leipzigu igra odlučujuću utakmicu za prolazak skupine na Euru. Trenutno je posljednja momčad skupine B s jednim osvojenim bodom protiv Španjolske (0:3) i Albanije (2:2). Maksimalni broj minuta do sada su igrali samo vratar Dominik Livaković, Joško Gvardiol i Josip Šutalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po statistikama Šutalo je najbolji igrač Europskog prvenstva u jednoj kategoriji. Nitko na Euru nema više presječenih lopti od njega i nitko mu nije ni blizu.

Prema tome, Šutalo je u prve dvije utakmice Eura presjekao 10 dodavanja protivničkih igrača. Drugi najbolji igrač u ovoj kategoriji je Mario Mitaj (Albanija) koji ima sedam presječenih lopti. Po šest ih imaju Jaka Bijol (Slovenija) i Samet Akaydın (Turska).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.