Sve dalje od titule: Bez golova u dvoboju Rijeke i Osijeka

Rijeka, 25.04.2021 - Utakmica 31. kola Prve HNL Rijeka - Osijek. foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ik

U prvom od dva nedjeljna derbija 31. kola Prve HNL Rijeka i Osijek su na Rujevici odigrali bez golova, nakon čega je Osijek sve dalje od titule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 58. minuti imala kazneni udarac, no Ivica Ivušić je obranio udarac Robertu Muriću.

Osijek je u drugoj minuti sudačke nadoknade ostao s igračem manje nakon što je isključen Danijel Lončar.

Prvu priliku na utakmici imali su gosti i to već u četvrtoj minuti, međutim Smolčić je uspio blokirati Piljev udarac. U nastavku akcije nakon ubačaja Bočkaja iz kornera glavom je pucao Škorić i malo je nedostajalo da Osijek povede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štefulj je u 43. minuti centrirao s lijeve strane, a Lončar je umalo pogodio vlastitu mrežu. Na sreću Osijeka, lopta je otišla pored gola.

Najveću priliku na utakmici imala je Rijeka u 58. minuti, no Murić nije realizirao kazneni udarac.

U 62. minuti Osijek je zaprijetio preko Lončara koji je pucao glavom, no Nevistić je uspio obraniti. Gosti su odličnu priliku imali i u 74. minuti, Bohar je ubacio, a Mierez nije bio precizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo vodi na ljestvici sa 68 bodova, bodom više od Osijeka, no “modri” imaju i dvije utakmice manje.

Gorica je treća sa 53 boda, a Rijeka na četvrtom mjestu ima 52 boda. Hajduk je peti sa 44 boda i dvije utakmice manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.