Svi putevi (ne)vode u Madrid? ‘Dan D’ Luke Modrića, Reala i Intera….!

Foto: fah

Kako smo već pisali danas je ”DAN D” glede nastavka nogometne karijere najboljeg igrača svijeta Luke Modrića. Naime, slijedi sastanak kapetana Vatrenih s predsjednikom Reala Florentinom Perezom, na sastanku bi Luka trebao zatražiti ”ultimativni” odlazak u Inter. Odluku će, s obzirom na važeći ugovor, ipak donijeti sam Perez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter danas u punom sastavu dolazi na noge Realu i Luki Modriću, dakle, u Madrid. No, pitanje je hoće li uopće sjesti za stol s čelnicima kraljevskog kluba?  Vrijeme je da se ljetna trakavica okonča, pišu španjolski mediji, ponajprije AS, koji pozorno prate sve što se događa s još uvijek Realovim veznjakom.

Prije desetak dana izgledalo je nemoguće da bi se Real odrekao Luke Modrića, a ni sam Luka nije bio previše zainteresiran na pozive koji su stizali, nije reagirao ni kad je Inter prvi puta zvao. No, Inter je bio uporan, a Juventus je iz Madrida dovukao Cristiana Ronalda.

Modrić navodno ima želju napustiti Real s kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti zadnjih godina, u Realu više poslije odlaska Matea Kovačića, a nakon izglednog odlaska Modrića, tako neće biti Hrvata, barem ne u prvoj momčadi, na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka bi se odlaskom u Inter pridružio sve brojnijoj hrvatskoj koloniji u Milanu, koju predvode Ivan Perišić, Marcelo Brozović te odnedavno Šime Vrsaljko.  Polako se, na žalost brojnih navijača, raspada velika Realova generacija koja je u nekoliko navrata pokorila nogometni svijet. Odlaze ili su već otišli Cristiano Ronaldo, trener Zinedine Zidane, Mateo Kovačić, Luka Modrić…

Perez nije presretan navodnim inzistiranjem na odlasku Luke Modrića, no, ako će kapetan Vatrenih biti uporan Real ga neće svim sredstvima nastojati zadržati, iako bi s obzirom na važeći ugovor mogao. Kraljevski klub ne želi sebi priuštiti luksuz i u svlačionici imati nezadovoljne igrače. Drugim riječima, predsjednik Rela kupuje vrijeme kako bi kupio adekvatnu zamjenu za Luku, spekuliraju pojedini španjolski mediji.

Navijači su s obzirom na ljetni egzodus iz Madrida s pravom nezadovoljni, čega su svjesni i čelnici prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.