Švicarska s 3-1 slavila protiv Mađarske

epa11411959 Barnabas Varga of Hungary (L) and Fabian Schaer of Switzerland in action during the UEFA EURO 2024 group A match between Hungary and Switzerland in Cologne, Germany, 15 June 2024. EPA/OLIVIER MATTHYS

Nakon što je jučer Njemačka na otvaranju prvenstva bila bolja od Škotske s 5:1, u drugom susretu skupine A Švicarska je s 3-1 pobijedila Mađarsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švicarska je na poluvremenu imala prednost od dva pogotka, a strijelci su bili Kwadwo Duah u 12. i Michel Aebischer u 45. minuti. Nada za Mađare otvorila se u 66. minuti kada je Barnabas Varga pogodio za 1-2, ali je sve zaključeno pogotkom Breela Embola u 93. minuti za konačnih 3-1.

U petak je, u prvom kolu ove skupine A, domaćin Njemačka pobijedila Škotsku s 5-1. U drugom kolu se sastaju Njemačka – Mađarska i Škotska – Švicarska, a susreti su na rasporedu u srijedu, 19. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.