Svjetska liga: Hrvatska u četvrtfinalu ide na Japan

Foto: fah

Hrvatski vaterpolisti osvojili su drugo mjesto u skupini B Super finala Svjetske lige, nakon što su u četvrtak u 3. kolu pobijedili Australiju sa 11-9, a u petak će u četvrtfinalu igrati protiv reprezentacije Japana koja je u posljednjem nastupu u skupini A poražena od Mađarske sa 13-9.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rasplet u skupini A bio je očekivan pa su Mađari osvojili drugo mjesto, a prvi su Španjolci nakon pobjede 12-5 nad Kanađanima, koji su osvojili četvrto mjesto zbog lošije gol-razlike od Japana. Obje reprezentacije su grupnu fazu završile s tri boda.

Hrvatski vaterpolisti će protiv Japana igrati drugi četvrtfinalni meč, s početkom u 16.45 sati. Prethodno će snage odmjeriti Mađarska i Australija (15 sati). Španjolska će put u polufinale tražiti preko Kazahstana (19.15 sati), a posljednji četvrtfinalni meč odigrat će Srbija i Kanada (21 sat).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.