Svjetski kup: Mlada hrvatska gimnastičarka Christina Zwicker osma na parteru

Foto: fah

Mlada hrvatska gimnastičarka Christina Zwicker osvojila je osmo mjesto partera na Svjetskom kupu u portugalskom Guimaraesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska reprezentativka i državna viceprvakinja na parteru na trećoj je postaji Svjetskoga kupa, ali i na svom trećem velikom seniorskom natjecanju završila kao osmoplasirana. Za 15-godišnju Zwicker ovo je bilo prvo finale u karijeri, a svojom je vježbom uz pratnju glazbe iz Bizetove opere Carmen osvojila 11,750 bodova.

“Nastupila sam u svom prvom finalu. Svoju vježbu odradila sam bez pada, no bilo je nešto grešaka. Sve u svemu, zadovoljna sam svojim nastupom. Ovo je bilo samo probijanje leda i jedan korak prema naprijed. Već me za dva tjedna čeka Svjetski kup u Mersinu i za oko mjesec dana Europsko prvenstvo u Glasgowu. I dalje ću nastaviti trenirati kao i do sada i nadam se još boljim rezultatima u budućnosti”, rekla je Christina

Prvo mjesto u finalu i zlatna medalja pripali su Britanki Maisie Methuen koja je za svoju vježbu zaradila ocjenu 13,100. Drugoplasirana je bila Kanađanka Isabela Onyshko koja je ocijenjena jednako kao i prvoplasirana (13,100), ali je imala slabiju ocjenu izvedbe, a veću startnu zbog čega je prednost otišla na stranu Britanke. Treće mjesto zauzela je Kanađanka Laurie Denommee (13,000).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.