Svjetsko prvenstvo: Branitelj naslova Danska u problemima zbog korone…

Foto: fah

U tijeku je u Egiptu Svjetsko rukometno prvenstvo, hrvatska rukometna reprezentacija kreće večeras u 18 sati utakmicom protiv Japana. Jedan od problema koji prate ovo prvenstvo je i koronavirus, zbog kojeg neće biti ni navijača na tribinama, a što je težak udarac za sam turnir i sport općenito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neke su reprezentacije, poput Češke, odbile igrati na Svjetskom prvenstvu koje je počelo prije dva dana, dok mnoge druge reprezentacije imaju problema s izostancima igrača, upravo zbog koronavirusa. Branitelj naslova Danska također se bori s koronom uoči večerašnje utakmice s Bahreinom ostali su bez Emila Jakobsena, koji je pozitivan na covid-19. Jakobsen je u izolaciji, a s njim u izolaciju mora i njegov cimer tijekom boravka u Egiptu Morten Olsen.

“Zaista smo tužni zbog onoga što se dogodilo Jakobsenu. Međutim, spremni smo za takvu situaciju i ponašat ćemo se u skladu sa svim protokolima. Danas i sutra obavit će testove i ako bude negativan, moći će se vratiti u momčad”, rekao je sportski direktor reprezentacije Morten Henriksen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.